Alles begon meer dan 65 jaar geleden, Marie-Anne, op de leeftijd van 15 jaar, kwam uit Duitsland naar Brussel om Frans te leren, ze ontmoette Auguste Vandenbauw en trouwde in 1956.
Ze kregen 3 kinderen, Christiane, André en Bernard.
Koken is haar passie en Marie-Anne was altijd klaar om hun iets lekkers te maken, ze organiseerde zelf hun doop-, communie-, huwelijksdiners en deed dat ook later voor haar 7 kleinkinderen.
Zonder enige reclame kwamen verschillende mensen haar vragen om hun diners te maken.

Haar twee oudste kinderen hadden een goede situatie, een is een lerares en de andere ingenieur, alleen de jongste wist niet goed wat te doen, tot dat hij op een dag besloot om de voetsporen van zijn moeder te volgen in de keuken. Er overbleef slechts één probleem, geen enkel van de twee had toegang tot het beroep. Marie-Anne nam haar moed in beide handen, begon te studeren en op de leeftijd van 56 jaar slaagde ze haar examen met succes.

In 1991 kon de "TRAITEUR B. VANDENBAUW" eindelijk zijn keuken openen.
Beetje bij beetje en zonder veel reclame begonnen de klanten meer en meer te komen en het bleek vlug noodzakelijk om extra personeel in dienst te nemen.


Eind 2002, verliet Marie-Anne ons. Maar met meer dan 10 jaar ervaring met zijn moeder, blijft Bernard en zijn team met veel professionalisme zijn best doen om van uw feesten een succes te maken.

ONS ADRES

Beukenstraat 3

1620 Drogenbos

Belgïe

ONZE TELEFOON

+32 2 376 77 37

QRCODE

Traiteur Vandenbauw qrcode