• +32 2 376 77 37

Als U niets vindt op onze kaart hieronder mag U gerust naar Charly, onze Chef-kok, bellen om samen uw menu per telefoon op te stellen.

Januari – Februari - Maart

 Voorgerecht

Dubarry crème (bloemkool) 6,00€
Witloof crème met grijze garnalen 7,50€
Mosselsoep met kokosmelk en lichte kerry 9,50€

Gemarineerde zalmlapjes « Gravad Laks » en zijn groententartaar

13,00€
Rundscarpaccio met Parmesan, rucola en morielje 15,50€

Blasemfilet met avocado en sesamgranen

15,50€

Spiesje van gekarameliseerde appels en grisonvlees

15,50€
Zeeduivel en zalmnoot met zijn groenesausje 16,00€

 

Hoofdgerecht  (met “ opnieuw doorgaan “+ 5,- €/pers)

Gegrilde zalmnoot met zijn zuringsaus, aardappel macaire

15,50€

Zeewolffilet en zijn groentjes, witte wijnsaus

18,50€

Mechelse koekoek gevuld met bos paddenstoelen en zijn groentjes

17,00€
Tournedos Rossini met seizoengroentjes 20,00€
Kalfsfilet met bospaddenstoelen 22,00€      

Kalfsfilet met Gandaham, witloof en zure sinaasappelsaus

20,00€

Zeetongfilet gevuld met zalm, courgetten, wortelpuree met tijm Echiré boter

20,50€

 

Nagerecht

Duo van krokante mousse en rode vruchten 6,50€
Crème brûlée en speculaasijs 7,00€
Duo van crème brûlée 7,00€
Crumble met appels en droge vruchten, vanille Bourbonijs 7,50€
Bavarois van mango en passievruchten 7,50€
Bordje alleen chocolade 8,00€
Mango et pitaya sla,  groene citroen sorbet 8,00€

 

 

April/Mei/Juni/Juli

 Voorgerecht

Koude komkommer en avocado crème met dill 6,00€

Gaspaccio Andalous, zuidsegroentjes en bruschetta

6,50€
Mechelse asperge crème en zijn groene puntjes 6,50€

Paprika crème met lomo

6,50€
Kreeftbisque en zijn zeeduivel blokjes 9,50€

Gemarineerde zalmlapjes « Gravad Laks » met groen asperge en scampi BlackTtiger

15,00€

Mechelse asperge, chorizo, paprika en paddenstoelen

14,50€

Mechelse witte asperge op een carpaccio van courgetten vinaigrette met sesamgranen en koriander

14,50€

Carpaccio van courgette en Mechelse asperges en Gandaham

14,50€
Avocado mousse d’avocat met grijze garnalen en coulis van tomaten Torito 14,50€
Duo van asperge en zijn spiesje van scampis Black Tiger 16,00€
Tartare van St Jacobsnoot en King Krab 19,50€

 

Hoofdgerecht  (met “ opnieuw doorgaan “+ 6,- €/pers)

Kipfilet met Provençaalsgroentjes tomaten Torito saus met dragon 15,50€

Met scampis gevulde kipfilet kokosmelk en lichte kerrysaus

16,50€

Kalfsfilet met sesamgranen en lente groentjes

18,50€      

Zeeduivel medaillon met Parmaham  en venkelsaus

18,50€

Zeebar met groentjes, sjalotten en witte wijnsaus

18,50€
Lamsnoot met zijn groene kool puree met spekjes 19,00€

Varkensfiletpuur gevuld met morieljen, rozepepersaus

18,00€

Kabeljauw, wortelpuree met tym, mosterdsaus

18,50€

Blasemfilet en zijn groentjes, morieljensau

19,00€

Stoofpotje van zeeduivel, zeetong en gambas met groentjesen aardappeltjes

21,00€

 

Nagerecht

Bavarois van aardbeien en zijn sausje 6,50€
Crème brûlée en zij speculaasijs 7,00€
Rode vruchtensla en zijn panacota 7,00€
Mangosoep en passie vruchten sorbet 8,00€
Aardbei in al haar staten 8,00€
Bordje alleen chocolade 8,00€
Tartaar van exotische vruchten en vanille Bourbonijs 8,50€

 

 

September/Oktober/November/December

!!! ** Wild alleen in het seizoen rond ± 15 oktober !!!

 

 Voorgerecht

Pompoen crème met kokosmelk en gember 6,50€
Velouté St Germain (erwtjes) en zijn schijfjes Grisonvlees 7,00€
Witloof crème met grijze garnalen uit de Noordzee 7,50€

Mossel velouté met saffraan en groente schijfjes

11,50€
Rundscarpaccio  « met de hand gesneden », gran Panado Rocula en morielje 12,50€

Ganzenlever en Bresaola kompotje van witloof en appel

15,50€

Zeeduivel en zalm met tym op een courgettencarpaccio vinaigette met sesamgranen

16,00€
Tartaar van blasem en sneeuwkrab 17,50€

 

Hoofdgerecht  (met “ opnieuw doorgaan “+ 5,- €/pers)

Hazenrug met mosterdsaus en zijn herfstgroentjes** (rond ± 15/10)

19,50€

Faisant gevuld met cantharellen, Perigourdinesaus** (rond ± 15/10)

20,50€

Kipfilet met bospaddenstoelen, groene kool puree met spekjes

18,00€

Zeebar en zijn scampis Black Tiger, geel en oranje wortelstoemp

19,50€

Varkensfilet gevuld met bospaddenstoelen en Parmaham

18,50€      

Hazenrug met pepersaus en seizoen groentjes** (rond ± 15/10)

21,00€

Tournedos Rossini en zijn herfstgroentjes

20,00€

Kalfsfilet met gemarineerde groentjes, aardappeltjes met tym

20,00€

Reebok filetpuur grand Veneur** (rond ± 15/10) appeltje met bosbessen, in rode wijn gemarineerde peer, spiesje van spruitjes

24,00€

Médaillon van hindenfilet met bospaddenstoelen** (rond ± 15/10) en herfstgroentjes

26,00€

 

Nagerecht

Crème brûlée met gezoute boter en zijn vanille Bourbonijs 7,00€
Crumble  met appels en peren en Calvados, Williams sorbet 7,50€
Mangosoep en zijn passie vruchten sorbet 8,00€
Carpaccio van ananas en passie vruchten, mango sorbet 8,00€
Bordje alleen chocolade 8,50€

 

Optie + Dienst

Al ons personeel werkt voor een forfait van minimum de 5 u

Wij raden U 1 kok + 1 kelner voor max 10 personen aan
Opbouw en opruimen in het forfait van  5 u inbegrepen
Ons personeel zal ± 1 u 30 voor het begin van het evenement ter plaatsen zijn voor het opbouwen van de zaal

 

Onze Chef-kok doet geen dienst aan tafel


Prijzen op aanvraag

 

 

 

 

 

 

 Carte 01

 

Carte 02

 

Carte 03

 

Carte 05

 

Carte 06

 

Carte 07

 

Carte 08

 

Carte 09

 

Carte 10

 

Carte 12

 

Carte 13

 

Carte 14

 

Carte 16

 

Carte 17

 

Carte 18

ONS ADRES

Kerkstraat, 26

1620 Drogenbos

Belgïe

ONZE TELEFOON

+32 2 376 77 37

ONZE MAIL

QRCODE

Traiteur Vandenbauw qrcode 

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

I accept cookies from this site
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk