Als U niets vindt op onze kaart hieronder mag U gerust naar Charly, onze Chef-kok,

bellen om samen uw menu per telefoon op te stellen.

 

Januari – Februari - Maart

 Voorgerecht

Dubarry crème (bloemkool)

  6,00€

Witloof crème met grijze garnalen

  9,00€

Mosselsoep met kokosmelk en lichte kerry

11,00€

Gemarineerde zalmlapjes « Gravad Laks » en zijn groententartaar

15,00€

Rundscarpaccio met Parmesan, rucola en morielje

16,00€

Blasemfilet met avocado en sesamgranen

17,50€

Spiesje van gekarameliseerde appels en grisonvlees

17,00€

Zeeduivel en zalmnoot met zijn groenesausje 19,50€

 

 

Hoofdgerecht  (met “ opnieuw doorgaan “+ 5,- €/pers)

Gegrilde zalmnoot met zijn zuringsaus, aardappel macaire

17,00€

Zeewolffilet en zijn groentjes, witte wijnsaus

18,50€

Mechelse koekoek gevuld met bos paddenstoelen en zijn groentjes

19,00€

Tournedos Rossini met seizoengroentjes

22,00€

Kalfsfilet met bospaddenstoelen

25,00€      

Kalfsfilet met Gandaham, witloof en zure sinaasappelsaus

22,00€

Zeetongfilet gevuld met zalm, courgetten, wortelpuree met tijm Echiré boter

23,00€

 

Nagerecht

Crème brûlée en speculaasijs

  8,00€

Duo van crème brûlée

  8,00€

Crumble met appels en droge vruchten, vanille Bourbonijs

  8,50€

Bavarois van mango en passievruchten

  8,50€

Bordje alleen chocolade

10,00€

Mango et pitaya sla,  groene citroen sorbet 10,00€

 

April/Mei/Juni/Juli

 Voorgerecht

Koude komkommer en avocado crème met dill

  6,50€

Gaspaccio Andalous, zuidsegroentjes en bruschetta

  7,50€

Mechelse asperge crème en zijn groene puntjes

  7,00€

Paprika crème met lomo

  8,00€

Kreeftbisque en zijn zeeduivel blokjes

12,00€

Gemarineerde zalmlapjes « Gravad Laks » met groen asperge en scampi BlackTtiger

17,00€

Mechelse asperge, chorizo, paprika en paddenstoelen

16,50€

Mechelse witte asperge op een carpaccio van courgetten vinaigrette met sesamgranen en koriander

16,50€

Carpaccio van courgette en Mechelse asperges en Gandaham

17,00€

Avocado mousse d’avocat met grijze garnalen en coulis van tomaten Torito

16,00€

Duo van asperge en zijn spiesje van scampis Black Tiger

18,00€

Tartare van St Jacobsnoot en King Krab 23,00€

 

Hoofdgerecht  (met “ opnieuw doorgaan “+ 6,- €/pers)

Kipfilet met Provençaalsgroentjes tomaten Torito saus met dragon

15,50€

Met scampis gevulde kipfilet kokosmelk en lichte kerrysaus

18,50€

Kalfsfilet met sesamgranen en lente groentjes

19,50€      

Zeeduivel medaillon met Parmaham  en venkelsaus

19,50€

Zeebar met groentjes, sjalotten en witte wijnsaus

18,50€

Lamsnoot met zijn groene kool puree met spekjes

19,00€

Varkensfiletpuur gevuld met morieljen, rozepepersaus

18,00€

Kabeljauw, wortelpuree met tym, mosterdsaus

18,50€

Blasemfilet en zijn groentjes, morieljensau

19,50€

Stoofpotje van zeeduivel, zeetong en gambas met groentjesen aardappeltjes

21,00€

 

Nagerecht

Bavarois van aardbeien en zijn sausje

  7,50€

Crème brûlée en zij speculaasijs

  8,00€

Rode vruchtensla en zijn panacota

  8,00€

Mangosoep en passie vruchten sorbet

10,00€

Aardbei in al haar staten

10,00€

Bordje alleen chocolade

10,00€

Tartaar van exotische vruchten en vanille Bourbonijs

10,50€

 

September/Oktober/November/December

!!! ** Wild alleen in het seizoen rond ± 15 oktober !!!

 Voorgerecht

Pompoen crème met kokosmelk en gember 

  6,50€

Velouté St Germain (erwtjes) en zijn schijfjes Grisonvlees

  7,00€

Witloof crème met grijze garnalen uit de Noordzee

10,00€

Mossel velouté met saffraan en groente schijfjes

11,50€

Rundscarpaccio  « met de hand gesneden », gran Panado Rocula en morielje

17,00€

Ganzenlever en Bresaola kompotje van witloof en appel

17,00€

Zeeduivel en zalm met tym op een courgettencarpaccio vinaigette met sesamgranen

18,00€

Tartaar van blasem en sneeuwkrab 20,50€

 

Hoofdgerecht  (met “ opnieuw doorgaan “+ 5,- €/pers)

Hazenrug met mosterdsaus en zijn herfstgroentjes** (rond ± 15/10)

22,00€

Faisant gevuld met cantharellen, Perigourdinesaus** (rond ± 15/10)

20,50€

Kipfilet met bospaddenstoelen, groene kool puree met spekjes

18,00€

Zeebar en zijn scampis Black Tiger, geel en oranje wortelstoemp

19,50€

Varkensfilet gevuld met bospaddenstoelen en Parmaham

18,50€    

Hazenrug met pepersaus en seizoen groentjes** (rond ± 15/10)

23,50€

Tournedos Rossini en zijn herfstgroentjes

21,00€

Kalfsfilet met gemarineerde groentjes, aardappeltjes met tym

20,00€

Reebok filetpuur grand Veneur** (rond ± 15/10) appeltje met bosbessen, in rode wijn gemarineerde peer, spiesje van spruitjes

24,00€

Médaillon van hindenfilet met bospaddenstoelen** (rond ± 15/10) en herfstgroentjes

26,00€

 

Nagerecht

Crème brûlée met gezoute boter en zijn vanille Bourbonijs

8,00€

Crumble  met appels en peren en Calvados, Williams sorbet

8,50€

Mangosoep en zijn passie vruchten sorbet

10,00€

Carpaccio van ananas en passie vruchten, mango sorbet

10,00€

Bordje alleen chocolade 10,00€

 

Optie + Dienst

Al ons personeel werkt voor een forfait van minimum de 5 u

Wij raden U 1 kok + 1 kelner voor max 10 personen aan
Opbouw en opruimen in het forfait van  5 u inbegrepen
Ons personeel zal ± 1 u 30 voor het begin van het evenement ter plaatsen zijn voor het opbouwen van de zaal

Onze Chef-kok doet geen dienst aan tafel

ONS ADRES

Beukenstraat 3

1620 Drogenbos

Belgïe

ONZE TELEFOON

+32 (0)475 23 17 35

QRCODE

Traiteur Vandenbauw qrcode