Als U niets vindt op onze kaart hieronder mag U gerust naar Charly, onze Chef-kok,
bellen om samen uw menu per telefoon op te stellen.
Januari – Februari - Maart
Voorgerecht
Dubarry crème (bloemkool) | 6,00€ |
Witloof crème met grijze garnalen | 9,00€ |
Mosselsoep met kokosmelk en lichte kerry | 11,00€ |
Gemarineerde zalmlapjes « Gravad Laks » en zijn groententartaar | 15,00€ |
Rundscarpaccio met Parmesan, rucola en morielje | 16,00€ |
Blasemfilet met avocado en sesamgranen | 17,50€ |
Spiesje van gekarameliseerde appels en grisonvlees | 17,00€ |
Zeeduivel en zalmnoot met zijn groenesausje | 19,50€ |
Hoofdgerecht (met “ opnieuw doorgaan “+ 5,- €/pers)
Gegrilde zalmnoot met zijn zuringsaus, aardappel macaire | 17,00€ |
Zeewolffilet en zijn groentjes, witte wijnsaus | 18,50€ |
Mechelse koekoek gevuld met bos paddenstoelen en zijn groentjes | 19,00€ |
Tournedos Rossini met seizoengroentjes | 22,00€ |
Kalfsfilet met bospaddenstoelen | 25,00€ |
Kalfsfilet met Gandaham, witloof en zure sinaasappelsaus | 22,00€ |
Zeetongfilet gevuld met zalm, courgetten, wortelpuree met tijm Echiré boter | 23,00€ |
Nagerecht
Crème brûlée en speculaasijs | 8,00€ |
Duo van crème brûlée | 8,00€ |
Crumble met appels en droge vruchten, vanille Bourbonijs | 8,50€ |
Bavarois van mango en passievruchten | 8,50€ |
Bordje alleen chocolade | 10,00€ |
Mango et pitaya sla, groene citroen sorbet | 10,00€ |
April/Mei/Juni/Juli
Voorgerecht
Koude komkommer en avocado crème met dill | 6,50€ |
Gaspaccio Andalous, zuidsegroentjes en bruschetta | 7,50€ |
Mechelse asperge crème en zijn groene puntjes | 7,00€ |
Paprika crème met lomo | 8,00€ |
Kreeftbisque en zijn zeeduivel blokjes | 12,00€ |
Gemarineerde zalmlapjes « Gravad Laks » met groen asperge en scampi BlackTtiger | 17,00€ |
Mechelse asperge, chorizo, paprika en paddenstoelen | 16,50€ |
Mechelse witte asperge op een carpaccio van courgetten vinaigrette met sesamgranen en koriander | 16,50€ |
Carpaccio van courgette en Mechelse asperges en Gandaham | 17,00€ |
Avocado mousse d’avocat met grijze garnalen en coulis van tomaten Torito | 16,00€ |
Duo van asperge en zijn spiesje van scampis Black Tiger | 18,00€ |
Tartare van St Jacobsnoot en King Krab | 23,00€ |
Hoofdgerecht (met “ opnieuw doorgaan “+ 6,- €/pers)
Kipfilet met Provençaalsgroentjes tomaten Torito saus met dragon | 15,50€ |
Met scampis gevulde kipfilet kokosmelk en lichte kerrysaus | 18,50€ |
Kalfsfilet met sesamgranen en lente groentjes | 19,50€ |
Zeeduivel medaillon met Parmaham en venkelsaus | 19,50€ |
Zeebar met groentjes, sjalotten en witte wijnsaus | 18,50€ |
Lamsnoot met zijn groene kool puree met spekjes | 19,00€ |
Varkensfiletpuur gevuld met morieljen, rozepepersaus | 18,00€ |
Kabeljauw, wortelpuree met tym, mosterdsaus | 18,50€ |
Blasemfilet en zijn groentjes, morieljensau | 19,50€ |
Stoofpotje van zeeduivel, zeetong en gambas met groentjesen aardappeltjes | 21,00€ |
Nagerecht
Bavarois van aardbeien en zijn sausje | 7,50€ |
Crème brûlée en zij speculaasijs | 8,00€ |
Rode vruchtensla en zijn panacota | 8,00€ |
Mangosoep en passie vruchten sorbet | 10,00€ |
Aardbei in al haar staten | 10,00€ |
Bordje alleen chocolade | 10,00€ |
Tartaar van exotische vruchten en vanille Bourbonijs | 10,50€ |
September/Oktober/November/December
!!! ** Wild alleen in het seizoen rond ± 15 oktober !!!
Voorgerecht
Pompoen crème met kokosmelk en gember | 6,50€ |
Velouté St Germain (erwtjes) en zijn schijfjes Grisonvlees | 7,00€ |
Witloof crème met grijze garnalen uit de Noordzee | 10,00€ |
Mossel velouté met saffraan en groente schijfjes | 11,50€ |
Rundscarpaccio « met de hand gesneden », gran Panado Rocula en morielje | 17,00€ |
Ganzenlever en Bresaola kompotje van witloof en appel | 17,00€ |
Zeeduivel en zalm met tym op een courgettencarpaccio vinaigette met sesamgranen | 18,00€ |
Tartaar van blasem en sneeuwkrab | 20,50€ |
Hoofdgerecht (met “ opnieuw doorgaan “+ 5,- €/pers)
Hazenrug met mosterdsaus en zijn herfstgroentjes** (rond ± 15/10) | 22,00€ |
Faisant gevuld met cantharellen, Perigourdinesaus** (rond ± 15/10) | 20,50€ |
Kipfilet met bospaddenstoelen, groene kool puree met spekjes | 18,00€ |
Zeebar en zijn scampis Black Tiger, geel en oranje wortelstoemp | 19,50€ |
Varkensfilet gevuld met bospaddenstoelen en Parmaham | 18,50€ |
Hazenrug met pepersaus en seizoen groentjes** (rond ± 15/10) | 23,50€ |
Tournedos Rossini en zijn herfstgroentjes | 21,00€ |
Kalfsfilet met gemarineerde groentjes, aardappeltjes met tym | 20,00€ |
Reebok filetpuur grand Veneur** (rond ± 15/10) appeltje met bosbessen, in rode wijn gemarineerde peer, spiesje van spruitjes | 24,00€ |
Médaillon van hindenfilet met bospaddenstoelen** (rond ± 15/10) en herfstgroentjes | 26,00€ |
Nagerecht
Crème brûlée met gezoute boter en zijn vanille Bourbonijs | 8,00€ |
Crumble met appels en peren en Calvados, Williams sorbet | 8,50€ |
Mangosoep en zijn passie vruchten sorbet | 10,00€ |
Carpaccio van ananas en passie vruchten, mango sorbet | 10,00€ |
Bordje alleen chocolade | 10,00€ |
Optie + Dienst
Al ons personeel werkt voor een forfait van minimum de 5 u
Wij raden U 1 kok + 1 kelner voor max 10 personen aan
Opbouw en opruimen in het forfait van 5 u inbegrepen
Ons personeel zal ± 1 u 30 voor het begin van het evenement ter plaatsen zijn voor het opbouwen van de zaal
Onze Chef-kok doet geen dienst aan tafel