Florilège
Florilège van bordjes « zoals thuis » op hoge tafels ( Kaasblokjes, rauwe groentjes + saus, mini worstjes, olijven)
Florilège
Florilège van bordjes « zoals thuis » op hoge tafels ( Kaasblokjes, rauwe groentjes + saus, mini worstjes, olijven)
+ 2 warme hapjes
Cocktail
5 warme hapjes
Cocktail 1
8 stuks/pers of 6 stuks + 1 dessertje met o.a :
- Hapjes koud en warm
- Degustatielepeltjes of glaasjes
- Mini sandwiches (verrassingsmandje)
- Rauwe groentjes + dips
Cocktail 2
10 stuks/pers of8 stuks + 1 dessertje met o.a :
- Hapjes koud en warm
- Degustatielepeltjes en glaasjes
- Mini sandwiches
- Rauwe groentjes + dips
Cocktail 3
12 stuks/pers OF 10 stuks + 1 dessertje met o.a
- Hapjes koud en warm
- Degustatielepeltjes of glaasjes
- Mini sandwiches (verrassingsmandje)
- Rauwe groentjes + dips
Bijvoorbeeld een assortiment van
Koude hapjes:
Kip met kerrie, zalm, gerookte zalm, gemarineerde zalm, kaas, ham, kwartelei, garnalen, enz..., op toast of zwartbrood, sushi, wraps enz….
Warme hapjes
Pizza’s, quiches Lorraine, quiches met prei, kroketjes met garnalen, kaaskroketjes, ovenhapjes met kip, worstjes, scampi’s, balletjes, Chinese hapjes, soepje, mini hamburger , enz..
Lepeltjes/glaasjes
Ganzen lever, scampi met kreeftbisquesaus, rundcarpaccio, zeeduivel carpaccio, gemarineerdezalm met dill, grookte eendenborst, tataar van rode tonijn, zalmmousse met sesam graantjes, …
Onze degustatie cocktails
Degustatie Cocktail A
(Florilège + 6 stuks/pers + soepje)
Degustatie Cocktail B
(Florilège + 8 stuks/pers + soepje)
Degustatie Cocktail C
(Florilège + 10 stuks/pers + soepje)
Florilège van bordjes « zoals thuis » op de hoge tafels( Kaasblokjes, rouwe groentjes + saus, mini worstjes, olijven)
Assortiment van bv:
Lepeltje met scampi “Belle Vue”
Blinis met grijze garnalen
Mini glasje met b.v. | tartaar van St Jacobsnoot en chouka wakamé |
Mini brochette van tomaten en mozzarella
Mini brochette van meloen en bresaola
Wraps en fagitas
Seizoensoepje
Quiche
Mini hamburger
Mini Kaaskroketjes
Mini Garnalenkroketjes
Mini croque Monsieur
Gepaneerde Scampis
Warm gerecht op klein bord bv: Kalfsblanquette
of ravioli riccotta en spinazie Pomodori (veg)
of anderen
Schijfjes Parmesan
Tête de Moine (kaas) en Luiksesiroop
Mini chocoladeschuim
Mini crème brulée
Mini gebakje (javanais, taartjes met fruits, met citroen, misérable, Bavarois enz…)