Onze buffetten voor een minimum van 20 pers
Onze buffetten kunnen lichtjes verschillen volgens de dagmarkt, het seizoen en uw smaak
Buffet aan 25 €/pers
Vlees en vis
- Zalm “Belle Vue”
- Tomaten met grijze garnalen
- Perzik met tonijn
- Kip
- Roulade van beenham
- Balletjes
- Jonge kalkoen met vruchten
- Noedelsla
- Rijstsla
- Aardappelsla met spekjes
- Gemengde sla
- Brood en saus
Buffet aan 27,5 €/pers
Vis en vlees
- Zalm “Belle Vue” en zijn garnituur
- Gerookte zalm
- Scampi en kwartel eieren
- Kip
- Meloen en Parmaham
- Balletjes
- Roulade van beenham
- Rosbief met kruiden
- Jonge kalkoen met vruchten
- Noedel sla
- Hawaaise rijstsla
- Aardappelsla en zijn spekjes
- Gemengde sla
- Tomaten en mozzarella
- Brood en saus
Nagerecht
Mini fruittaartje of gebakje | 2,50 €/st |
Fruitmand | 1,50 €/pers |
Eclair | 4,50 €/st |
Individuele fruittaartje | 5,00 €/st |
Individueel gebak | 5,00 €/st |
Mousse met chocolade | 4,00 €/st |
Bavarois van aardbeien of peren | 5,00 €/st |
Verse fruitsla (prijs volgens seizoen) | 5,00 €/pers |
Koud en warm buffetten
Buffet aan 28,5,- €
Voorgerecht
Zalm Belle vue
Gerokte zalm
Verschillende vleeswaren
Tomaten en mozzarella
Noedel sla
Sla
Brood en saus
Hoofdgerecht (1 naar keuze of 2 vanaf 40 pers ½ ½ )
Kipfilet gevuld met riccota en paddenstoelen
of Jonge kalkoen in Portosaus, rijst
of Zalmnoot in witte wijnsaus
of Kwartel (ontbeend) , sinaasappelsaus en groenten
of Ravioli riccota en spinazie Pomodori (veget.)
of Gentse kipwaterzooi met brood
of Parelhoen in pepersaus
Nagerecht (2 naar keuze ½ ½ )
Bavarois met aardbeien
of Chocolade gebak
of Fruitsla
of Chocolade mousse
of Panacota met vruchten
of Assortiment van individueel gebakjes (javanais, eclair, mokka,enz…)
Italiaans Buffet aan 28,5, €/PERS
Verschillende antipasta
Italiaanse vleeswaren
Tomaten en mozzarella
Meloen en Parmaham
Vitello tonnato
Sla, rucola en parmesan
Brood en saus
½ Ravioli ricotta en spinazie Pomodori (veget)
en ½ Lasagne met vlees
of ½ Lasagne met groenten (veget.)
of ½ Penne met kaas
½ Panacotta met vruchten
en ½ Tiramisu
Belgisch Buffet aan 29,5, €/pers
Voorgerecht
Belgische vleesware | Ardense paté Ardense ham Zwarte en witte pensen Geperste kop Mini worst |
Belgische kazen
Tomaat met grijze garnalen
Veldsla met witloof
Sla
Brood en saus
Hoofdgerecht (1 naar keuze of 2 vanaf 40 pers ½ ½ )
Gentse kipwaterzooi + brood
of Viswaterzooi + brood (+ 6,- €/pers)
of Kalfsblanquette
of Zalmnoot in witte wijnsaus met grijze garnalen
of Mechelse koekoek en zijn groentjes
of Konijn in Belgischbiersaus
Nagerecht (naar keuze)
Chocolade gebak
of Aardbeien taartje
of Rijstpap met speculaas
of Eclair
of Keuze van individueel gebakjes (javanais, eclair, mokka,enz…)
Rustiek buffet aan 29,5,- €/pers
Koud
- Beenham
- Gerookte Gandaham
- Verschillende patés
- Sla
- Witte kool en wortelsla
- Rode kool en bietensla
- Verschillende kazen
- Brood en saus
Warm (1 naar keuze of 2 vanaf 40 pers ½ ½ )
Kalfsblanquette
of Geschnetzeltes (varkensvlees met paddenstoelen)
of Balletjes in tomatensaus
of Worst en zijn groene koolstoemp met spekjes
of In rode wijn gemarineerde varkensfilet rode kool en selderpuree (in seizoen))
of vegetarisch gerecht op aanvraag
Nagerecht 1 st/pers
Individueel gebak
Chocolade mousse
Crème brulée
Rote Grutze en vanillesaus
Koud en warm buffet aan 30,5 €/pers
Koud buffet
Zalm Belle vue en zijn garnituur
Gerookte zalm
Gemarineerde zalm
Verschillende vleeswaren
Tomaten en mozarella
Grieksesla
Gemengde sla
Noedelsla
Brood en saus
Warm (1 naar keuze of 2 vanaf 40 pers ½ ½ )
Gentse kipwaterzooi + brood
of Vol au vent, rijst
of Kalfsblanquette
of Zalmnoot in witte wijnsaus met grijze garnalen
of Kwartel (ontbeend) , sinaasappelsaus en groenten
of Parelhoenfilet in Perigourdinesaus, groentjes
of Jonge kalkoen in Portosaus en zijn groentjes
of Paëlla
of ½ couscous merguez + ½ vegetarische couscous
of lasagne met vlees
of Caneloni riccota en spinazie Pomodori (veget.)
Nagerecht
Keuze van individueel gebakjes (chocolade gebak, javanais, bavarois, taartje met vruchten, enz…)
Buffet aan 31,5 €/PERS
Koud
Koud Sla van grote bonen en spekjes
Terrine van wild met bosbessen (tijdens het seizoen) of van vis
Taboulé met rozijnen en groentjes
Meli melo van kerstomaten, pesto en mozzarella bolletjes
Spiesje met scampi en kwarteleieren
Gemarineerde zalmlapjes
Vitello tonnato
Duo van meloen en Parmaham
Koude varkensfilet Gribichesaus
Sla en groentjes
Brood en saus
Warm
Kalf Orlof en zijn aadappelgratin
of Zalmnoot en scampi en zijn kleine groentensaus
of Lente lamsnavarin en zijn groentjes
of Kabeljauw “ provençale”, rijst met groentjes
of Ravioli of Canneloni met spinazie en riccotta Pomodorisaus (veg)
+ Nagerecht
Keuze van individueel gebakjes
of Crème brulée
of Bavarois met aardbeien of frambozen
of Cheese cake en zijn rode vruchten
Buffet aan 35,- €/pers
Duo gerookte zalm en gemarineerde zalm « Gravad laks »
Zalm Belle vue en zijn sau
Fijne Italiaanse vleeswaren en meloen
Tataki van tonijn en boulgoursla
Grote bonensla en spekjes
Gele en rode kerstomatensla en mozzarella bolletjes met pesto
Oak sla met noten en kaas
Keuze van tapenade
Brood en saus
Hoofdgerecht ( 1 naar keuze of 2 vanaf 40 pers 1/2 1/2)
Gevulde kwartel (ontbeend), sinaasappelsaus en groentjes
of Kalfsblanquette en zijn rijst met groentjes
of Scharfilet en zijn scampis, witte wijn en mosterdsaus
of Parelhoen op Normandische wijzen , Périgourdinesaus
of Varkensfiletpuur met pepersaus
of In witte wijn gepocheerde kabeljauw , paddenstoelen en grijze garnalen
of Kabeljauw « à la provençale », rijst met groentjes
of Ravioli of Canneloni met spinazie en riccotta Pomodorisaus (veg)
Nagerecht
Keuze van individueel gebakjes (chocolade gebak, javanais, bavarois, taartje met vruchten, enz…)
Italiaans buffet aan 35,- €/pers
Verschillende anti pasta et tapenades
Mengeling van gegrilleerde groentjes met olijfolie
Rundscarpaccio met ruccola en gegrilleerde pijnappelzaad
Half gare tonijn en venkelsla
Glaasje kerstomaten en mozzarelle van buffelkoe
Witte en groene asperge sla met pesto en blokjes gedroogde tomaten (in het seizoen)
Mesclun sla
Brood en saus
Warm (1 naar keuze of 2 vanaf 40 pers ½ ½ )
Duo dvan pasta (riccota en pomodorisaus en lasagne)
of Osso bucco (+ 5,- €)
of Risotto met scampis en oesterzwam
of Kabeljauw op zijn bedje van Provencaalse groenten ratatouille
Nagerecht
Tiramisu met Granith Smith appel
of Mascarpone met Bastongini (koekjes met amandel)
of Pana cota met rode vruchten
of Tiramisu met speculaas
of Tiramisu met rode vruchten
Optie in supplement + Dienst
Al ons personeel werkt voor een forfait van minimum 5 u
Opbouw en opruimen in het forfait van 5 u inbegrepen
Ons personeel zal ± 1 u 30 voor het begin van het evenement ter plaatsen zijn voor het opbouwen van de zaal
Prijzen en aangeraden aantal personeel op aanvraag